Jongeren

Met MotivatieKompas® leer je jezelf kennen.

Het programma is voor iedereen geschikt en je legt de basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het helpt je een passende keuze te maken voor je toekomstige opleiding of voor een volgende stap in je loopbaan.

Met het individuele programma ben je tussen de 8 en 12 uur bezig. De begeleiding stem ik af op wat jij nodig hebt. Hierdoor krijg je een op maat gemaakt traject.

Omdat het een individueel programma is kan je zelf bepalen op welk moment je aan de slag wilt. Zo kan je flexibel en in jouw eigen tempo aan je motivatietraject werken voor het maken van een bewuste profiel-, studie-, of loopbaankeuze.

Samen gaan we op ontdekkingsreis zodat jij ontdekt wat je talenten zijn en je na het traject kan vertellen wat jou motiveert. Als je jezelf goed kent en je bewust bent van wat je motiveert kan je een actieplan maken om vervolgstappen te zetten die jou leiden naar de passende studie(loopbaan). Ik help je graag met het stellen van vragen en met reflecteren.

Met je MotivatieKompas® ontdek je jouw kracht en neem je regie over je eigen studie- loopbaan. Je zal merken dat je dan beter presteert en minder snel afhaakt, je weet tenslotte waarom je die studie gekozen hebt. Neem daarom de tijd om jezelf beter te leren kennen!