Volwassenen

Met MotivatieKompas® leer je jezelf kennen.

Het programma is voor iedereen geschikt en je legt hiermee de basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bouwen aan jezelf begint met een fundament dat stevigheid biedt.

Jouw eigen motivatieprofiel helpt om vastigheid te creëren en om een passende keuze te kunnen maken voor de huidige baan of voor een volgende stap daarin.

Het individuele programma vraagt een tijdsinvestering van 10 à 14 uur. De begeleiding stem ik af op wat jij nodig hebt. Hierdoor ontstaat een op maat gemaakt traject.

Omdat het een individueel programma is kan je zelf bepalen wanneer er een geschikt moment is om het uit te voeren. Zo kan je flexibel en in jouw eigen tempo aan het motivatietraject werken voor het maken van een bewuste loopbaankeuze.

Samen gaan we op ontdekkingsreis zodat jij ontdekt of herontdekt wat jouw talenten zijn waardoor ruimte ontstaat om concreet te benoemen wat jou motiveert. We leggen het motivatieprofiel over jouw werkprofiel heen.

Is er een match tussen de taken op het werk en wat jou werkelijk motiveert? Meer bewustzijn over je eigen motivatie, geeft de mogelijkheid om een actieplan te maken. Welke stappen moeten genomen worden om het plezier in je werk terug te krijgen of het roer helemaal om te gooien? Ik help je graag met het stellen van vragen en met reflecteren.

Wanneer het plezier in jouw werk groeit, heeft de werkgever hier ook profijt van. Werknemers die met passie en bevlogenheid hun werk doen, zijn productiever en gelukkiger.

Door het motivatieprofiel wordt de eigen kracht zichtbaar, ook om weer regie over je loopbaan te nemen.

Neem daarom de tijd om jezelf beter te leren kennen!